Rólunk


PszicHome Pszichológiai Magánrendelő,

ahol a pszichológiai segítség számunkra elhivatottság


Felnőtt pszichológiai magánrendelés Budapesten

Budán, a XII. kerületben, Budapest szívében, mégis csendes környezetben várja pácienseit a PszicHome Pszichológiai Magánrendelő.

A Déli pu. szomszédságában, tömegközlekedéssel jól megközelíthető, a környező utcákban több villamos (pl. 17, 59, 61), ill. busz (pl. 102, 105, 139, 140, 210) is közlekedik. Frekventált, mégis csendes, zöld környezetben helyezkedik el, belső udvarral, ahol egy rövid, kellemes sétával jutunk a földszinti rendelő ajtajához, mellette paddal, ahova - jó idő esetén – lepihenhetünk, szemlélve a zöld növényzetet, hallgatva a madarak csiripelését.

A rendelőbe modern kaputelefon segítségével tudunk bejutni, amellyel a három rendelőszobába külön-külön lehet becsengetni, vagyis a pszichológussal történő egyeztetés része kell, hogy legyen, az időponton túl, hogy melyik szobában lesz a terápiás alkalom, ill. a tanácsadás.

Fontos a zavartalanság érdekében, hogy óra 50 után csengessenek, hiszen addig dolgoznak a rendelőben. Óra 50 és egész között már a váróban is van alkalom ráhangolódni a közös munkára. A váróból nyílik a három rendelőszoba.1. rendelő


A szoba 13 nm, L alakú, külön lehet kapcsolni a lámpákat, ha relaxálni szeretnének. Két fotel, a dokumentáció írásához, esetleg Skype-oláshoz egy íróasztal és hozzá szék, valamint egy komód áll rendelkezésre ebben a rendelőben. Ablaka a belső udvarra néz, ezért savmart üveg biztosítja a zavartalanságot (a hangszigetelt falak mellett). Ajtajánál, belül található a kaputelefon, amely segítségével a pszichológus be tudja engedni kliensét (a többieket nem zavarva). A 3D tapéta eleganciája kellemes hangulatot kölcsönöz a szobának.

2. rendelő


A szoba 21,6 nm. Egy 3 személyes kanapé, egy fotel, egy relax ágy, egy komód, valamint egy stílusos íróasztal, hozzá tartozó székkel, teszi komfortossá a szobát, szinte bármilyen igény esetén. Az állítható fényerejű lámpa, valamint a hullám-ágy lehetővé teszi relaxáció, esetleg a hipnózis alkalmazását is. Ablaka zöld, fás területre néz, a hangszigetelt falak tovább csendesítik a szobát. Itt is a rendelőszobából nyithatunk ajtót a megérkező páciensnek. A 3D tapéta tovább tágítja a teret, a rendelő hangulatát a pasztell színek letisztultsága adja.

3. rendelő


A szoba 20,6 nm. Egy 2,5 személyes kanapé, két (relax-hoz elfektethető, felhajtható lábtartóval rendelkező) fotel, egy komód, egy stílusos fa íróasztal, hozzá tartozó székkel teszi funkcionálissá ezt a rendelőt. Itt szintén állítható a lámpa fényereje, melyet az ablakból látható fák lombkoronája, valamint a relaxáxiós tevékenység igénye határoz meg. Itt is a szobából tudjuk beengedni a páciensünket. A szoba hangulatát a természet adja: zöld-arany-barna, a csendről pedig a hangszigetelt falak gondoskodnak.


Váró

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére