Rendelő bérlés

A PszicHome Pszichológiai Magánrendelő célja, hogy megteremtse a kellemes és optimális környezetet egy hatékony terápiához, mind a páciensnek, mind pedig a pszichológusnak. Pszichológiai rendelő bérlése az alábbi feltételekkel elérhető.

Foglalási időszak:
Hétfő - vasárnap 
​7:00 - 22:00 óra

Bérleti díj:
​1 óra/szoba: 3 000 Ft

Kedvezmény:

4, egymást követő óra (szünet nélküli) foglalása esetén 10 % kedvezmény (vagyis 2700 Ft/ óra)

A rendelési idő foglalása online naptár segítségével történik.
​A terápiás órák 50 percesek, így a bérelhető 60 perc magában foglalja az érkezés és a távozás idejét is.

A bérléssel kapcsolatban érdeklődhet:

Kecskeméti Katalin
info@pszichome.hu
​+ 36 20 93 114 83A bérleti díj tartalmazza:

  • szobahasználat (igényesen kialakított, felszerelt, hangszigetelt szobák; takarítás)
  • honlapon való megjelenési lehetőség
  • diagnosztikus és terápiás eszközök, jegyzetek tárolása (a szobákban, ill. külön, zárható szekrényekben)
  • konyhahasználat konyhai eszközökkel (kávéfőző, mikró, hűtőszekrény, vízforraló)
  • zene a váróban
  • Wi-fi használat
  • tanácsadás magánrendelés elindításához


1. rendelő


A szoba 13 nm, L alakú, külön lehet kapcsolni a lámpákat, ha relaxálni szeretnének. Két fotel, a dokumentáció írásához, esetleg Skype-oláshoz egy íróasztal és hozzá szék, valamint egy komód áll rendelkezésre ebben a rendelőben. Ablaka a belső udvarra néz, ezért savmart üveg biztosítja a zavartalanságot (a hangszigetelt falak mellett). Ajtajánál, belül található a kaputelefon, amely segítségével a pszichológus be tudja engedni kliensét (a többieket nem zavarva). A 3D tapéta eleganciája kellemes hangulatot kölcsönöz a szobának.

2. rendelő


A szoba 21,6 nm. Egy 3 személyes kanapé, egy fotel, egy relax ágy, egy komód, valamint egy stílusos íróasztal, hozzá tartozó székkel, teszi komfortossá a szobát, szinte bármilyen igény esetén. Az állítható fényerejű lámpa, valamint a hullám-ágy lehetővé teszi relaxáció, esetleg a hipnózis alkalmazását is. Ablaka zöld, fás területre néz, a hangszigetelt falak tovább csendesítik a szobát. Itt is a rendelőszobából nyithatunk ajtót a megérkező páciensnek. A 3D tapéta tovább tágítja a teret, a rendelő hangulatát a pasztell színek letisztultsága adja.

3. rendelő


A szoba 20,6 nm. Egy 2,5 személyes kanapé, két (relax-hoz elfektethető, felhajtható lábtartóval rendelkező) fotel, egy komód, egy stílusos fa íróasztal, hozzá tartozó székkel teszi funkcionálissá ezt a rendelőt. Itt szintén állítható a lámpa fényereje, melyet az ablakból látható fák lombkoronája, valamint a relaxáxiós tevékenység igénye határoz meg. Itt is a szobából tudjuk beengedni a páciensünket. A szoba hangulatát a természet adja: zöld-arany-barna, a csendről pedig a hangszigetelt falak gondoskodnak.


Váró

A bérléssel kapcsolatban érdeklődhet:

Kecskeméti Katalin

info@pszichome.hu
​+ 36 20 93 114 83Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére