Egyéb kategória bejegyzései

Pál Ferenc – Szükséges és szükségtelen veszteségeink

Nagyon vártam őt. Voltam már Pál Feri előadáson, tudtam mire számítsak, de most elvittem magammal valakit, akivel meg szerettem volna osztani az élményt. Nem okozott csalódást, nagyon dinamikus, pörgős, érdekes és szép 45 perc volt.

Kategória: Egyéb, Előadás | Címke: , , | Pál Ferenc – Szükséges és szükségtelen veszteségeink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A halogatás pszichológiája

Halogattam ennek a bejegyzésnek a megírását, mint sok minden mást, pedig csütörtökön ellátogattam dr. Takács Ildikó (egy. doc., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem GTK Ergonómia és Pszichológia Tanszék vezetője) előadására, melyet “A halogató magatartás pszichológiai háttere” címmel tartott.

Kategória: Egyéb, Előadás | Címke: , | A halogatás pszichológiája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hevesi Krisztina: A szexuális aktivitás és a sportteljesítmény viszonya. Ösztöneink ösztönöznek?

Szombaton online formában néztem Kriszta előadását. Volt szerencsém vele előtte hétfőn találkozni, úgymond “meglepetésvendégnek” hívták hozzánk előadást tartani. Akkor a szexuálpszichológiát a méréselmélettel próbálta összehozni, most pedig a sportpszichológiával.

Kategória: Egyéb, Előadás | Címke: , | Hevesi Krisztina: A szexuális aktivitás és a sportteljesítmény viszonya. Ösztöneink ösztönöznek? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megélni a pillanatot – Szondy Mátéval I.

Karácsonyra kaptam (vettem magamnak, azóta tervezem, hogy tudok a könyv létezéséről és elmentem a bemutatójára) Szondy könyvét, mert érdekelt, hogyan tud írni. Érdekes embernek tartom Mátét, sok olyan területen dolgozott, ami engem is érdekel, biztosan nagyon tapasztalt is ezek okán, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 2 777 hozzászólás

Programok a láthatáron – november

Az idei ősz utolsó hónapjában is rendeznek pszichológia témájú eseményeket.  November 8-án (azaz ma) este fél héttől Pszichokuckó Szolnokon az Ifjúsági Házban. Téma: Gyász és temető, halál és túlvilág a paraszti világképben, előadó: Gecse Annabella. “Minden kultúra kialakítja saját rendszerét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Programajánló | Címke: | 521 hozzászólás